Loading...
1137 Budapest, Szent István körút 30. 1/1.
Nyitva tartás: bejelentkezés alapján, hétfőtől péntekig: 07-20, szombaton 8-12

Testtekercselés

Az aromaterápia és a fáslizó eljárás e kombinációja a legújabb, leghatékonyabb és legtermészetesebb testkezelési módszere, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körfogatából, a bőrt látványosan kisimítja, feszessé válik, csökkenjen a cellulit, a nyúlási csíkok elhalványodjanak.
Az aromaterápiás fáslizó módszerrel a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek el a felesleges tápanyagok, onnan ahonnan szeretnénk! Vagyis a combról, hasról, fenékről.

A hatás lényege

A módszer egy hideg-meleg hatáson alapszik. A fásli átitató hatóanyagban lévő éterikus olajok, mint az eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring erős hiperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéz elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A belső hűvösségérzetnek az a hatása, hogy a szervezetnek le kell építenie és el kell égetnie a felraktározott felesleges tápanyagokat. Ennek következtében az aromaterápiás módszerrel, négyszeres hatékonysággal ég el a fölösleges zsírtartalom a kezelt területeken.

Mit érhet el ön az aromaterápiás fáslimódszerrel?

Kinél alkalmazható ez a kezelés?

Az aromaterápiás fáslimódszer mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak. Alkalmas a gyengétől az erős cellulit leépítésére, a bőr finomítására, a laza bőr feszessé tételére (haskötény feszessé tételénél a 18 cm-es eredmény sem számít ritkaságnak.)
Bármilyen diéta segítésére, a problémás helyeken a zsír fokozott mértékben kerül lebontásra.
Bármilyen salaktalanító- és méregtelenítő kúra kiegészítése képpen.

A megfelelő hatás elérésének két fontos feltétele:

A kezelés 10-15 alkalomból álló kúra alkalmazásával ajánlott. Heti 2x-i rendszerességgel, a megfelelő hatás elérése érdekében. Egy kezelés ideje 45-50perc, kiegészíthető egy 20 perces gépi nyirokmasszázzsal, mely a felhalmozódott salakanyagok, víz gyors kiürítését teszi lehetővé. Szükség esetén több kúra is alkalmazható.

Kinek nem javasolt ez a kezelés?

Mivel a Wiener Kosmetikum Aromaterápiás karcsúsító kezelés nem megterhelő a szervezet számára, ezért nagyon kevés azon esetek száma, mikor használatát mégsem javasoljuk.

A következő esetekben nem javasolt:

Ideális öltözet
Külön bugyi, ami nedves és olajos lesz a hatóanyagoktól.
Kezelés napján érdemes olyan öltözéket választani, ami térd alattig ér, hiszen a kezelés utáni vérbőségfokozás miatt a bőr piros lesz.

Kezelés időtartama: 50 perc