Loading...
1137 Budapest, Szent István körút 30. 1/1.
Nyitva tartás: bejelentkezés alapján, hétfőtől péntekig: 07-20, szombaton 8-12

Infraslimx

 

Az InfraSlim X fekvő infrabicikli páratlanul sokoldalú, legújabb generációs készülék az egészség megőrzéséért és a hatékony alakformálásért.

Miért korszakalkotó az InfraSlim X fekvő infrabicikli alakformálásban?

Az InfraSlim X fekvő infrabicikli hatékonysága az alakformálásban azért egyedi és kiemelkedő, mert miközben az infrasugarak a bőr alá hatolva a zsírszövetekben beindítják a méregtelenítést és a zsírbontást, valamint fokozzák a vér- és nyirokkeringést, az ezzel egyidejű aktív testmozgás sokszorosára növeli a készülék hatékonyságát. Az infrasugárzásnak köszönhetően a sejtek kiválasztják a felesleges anyagokat, melyek a kiválasztó szerveken keresztül és a verejték útján ürülnek a szervezetből. Az intenzív izommozgás az, ami maximálisra fokozza a folyamat gyorsaságát és eredményességét. Az izmok működése a nyirok áramlásában meghatározó fontosságú, mivel az izomösszehúzódások pulzáló jellege vákuumot képez az erekben. Ez a hatás épp olyan, mint a szív munkájáé a vérkeringésben.

Az InfraSlim X fekvő infrabicikli felgyorsítja a méregtelenítő folyamatokat.

Az InfraSlim X fekvő infrabicikli  használata közben a leadott súly 80%-a víz, a további 20%-ot azonban zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek (ólom, higany, kadmium, alumínium) és más mérgező anyagok (dioxin, vegyszermaradványok stb.) kiürülése okozza. Ilyen rendkívüli mértékű méreganyag-kiválasztást eddig csak kiemelkedően intenzív sportok esetében, például a hosszútávfutásnál figyeltek meg. Tovább növeli az eredményességet a vákuum technológia alkalmazása, ami köztudottan hozzájárul a felesleges anyagok kiválasztásához, a zsírégetéshez és a letapadt kötőszövetek lazításához, valamint bőrtisztító, bőrfeszesítő, hatásának köszönhetően igen látványossá teszi a kezelés eredményét.

Milyen módon játszik szerepet az InfraSlim X fekvő infrabicikli  a különböző betegségek megelőzésében?

Az infravörös sugárzás a legjótékonyabb élettani hatású, nem véletlenül használják a gyógyászatban és rekreációs területen egyaránt. Jelentős szerepe lehet a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának megelőzésében, illetve a már kialakult tünetek kezelésében, mivel értágító, keringést serkentő hatása megakadályozza a kapilláris erekben a vérlemezkék lerakódását. A cukorbetegségben szenvedők esetében – ugyanennek a jótékony hatásmechanizmusnak köszönhetően – megelőzi a súlyosabb szövődményeket, a szövetek elhalását. Mivel az ízületek akadálytalan működését is támogatja a mélyre hatoló hőenergia, a mozgásszervrendszeri panaszokat is mérsékeli, és egyben fokozza a fizikai teljesítőképességet. Természetesen, egészséges szervezetben ugyanezek a folyamatok egy jobb közérzetet és nagyobb fokú vitalitást eredményeznek.

Az InfraSlim X fekvő infrabicikli  extra funkciói

Oxigénterápia

A kezelés hatékonyságát nagyban növelheti az oxigénterápia, ami sajátos módon serkenti a regenerálódást a szervezetben. Az optimális működéshez percenként 1 liter oxigénre van szüksége a sejteknek , amit egy egészséges testfunkció esetében a vér szállít el a szövetekhez. Gyakori azonban, hogy az egészségtelen életmód, a káros környezeti hatások, vagy az időskori szív- és érrendszeri problémák egy alacsonyabb oxigénszintet eredményeznek a vérben, ami különböző tünetekhez vezethet, kezdve a migréntől a mozgásszervrendszeri és emésztési panaszokig. A levegő oxigéntartalma 18-20 %, ezzel szemben az oxigénterápia egy jelentősen magasabb, 30 %-os oxigén tartalmú levegő belégzését teszi lehetővé. Az InfraSlim X fekvő infrabicikli  alakformáló és egészségmegőrző hatása nagymértékben növelhető ezzel az extra funkcióval, mivel a sejtek oxigénnel való telítődése gyorsítja a regenerálódást és maximálisra fokozódik a méreganyag-kiválasztás.

Kollagénterápia

Az 550-700nm-es tartományban kibocsátott fényhullámok a kollagénterápia különleges alkotóelemei, melyek hozzásegítik a bőrszövetet, hogy a bőrszerkezet újjáépítéséhez szükséges kollagént, elasztint és enzimeket termeljen. A kollagénterápia hatására az oxigénellátás fokozódik, a felesleges anyagok kiválasztása felgyorsul, és javul a bőr nedvességfelszívó- és nedvességmegkötő képessége is, ezért az eredménye egy látványosan feszesebb és szebb bőr.

Ózonterápia

Az ózonterápia egy különleges, fájdalommentes eljárás, melyet az orvostudomány több évtizede használ fertőtlenítő, sebgyógyító, regeneráló hatása miatt. Az oxigénterápiához hasonlóan támogatja az immunrendszer funkcióját, és a természetes méregtelenítő, sejtépítő, ezért a InfraSlim X fekvő infrabicikli  alapfunkcióinak kiegészítőjeként páratlanul hatékonnyá teheti az alakformáló és egészségmegőrző kezeléseket.

Kiknek ajánlott a használata?

vagyis mindenkinek!

Ellenjavallatok:

Szigorúan tilos az InfraslimX edzés az alábbi esetekben:

EDZÉS ELŐTT

Telefonos bejelentkezés szükséges
Az első alkalom előtt minden kedves Vendégünkkel konzultálunk az egészségügyi állapotáról, az edzéssel elérni kívánt célokról
Krémet ajánlunk, mely infrahőre aktiválódik, serkenti a vérkeringést és sokszorozza a zsírégetés/feszesítés hatékonyságát
Rendkívül fontos az edzés napján az átlagosnál több folyadékbevitel
Kérjük Vendégeinket, hogy pontossan érkezzenek a leegyeztetett időpontban. (Az edzést legkésőbb előző nap lehet lemondani telefonon keresztül. Amennyiben ez nem történik meg, akkor az edzés alkalma levonásra kerül a bérletből)

EDZÉS MENETE

Beültetjük a Vendéget kényelmes, fekvő pozícióba
Elindítjuk a gépet, a konzultáción megbeszéltek szerinti fokozatra állítjuk mind az infa erősségét, mind az ellenállás nehézségi fokozatát
Vendégeink állíthatják be a számunkra leginkább motiváló zenét, nézhetnek filmet és élvezetik a sportolást

EDZÉS UTÁN

A zuhanyzást langyos/hűvös vízzel javasoljuk.
Rendkívül fontos az edzés után is a folyamatos folyadékpótlás.
A szolárium használatot aznap nem javasoljuk.

Ideális öltözet

Ruházat (bikini / fittness ruha / sport melltartó / rövidnadrág)
Zokni vagy vékonytalpú sportcipő
Törölköző a zuhanyzáshoz (az edzéshez biztosítunk)

 

Technikai adatok

 

InfraslimX

nyitott vagy zárt kabin

zárt vákuumteres

infrasugárzók száma

3db 300 Wattos

infra összteljesítménye

900 Watt

vákuumszivattyú teljesítménye

1000 Watt

biciklis edzés nehézségi fokozatai

16 fokozat

bicikli vízszintes állíthatósága

20 cm-es állíthatóság

kollagén-fény LED-ek teljesítménye

20 Watt

ózonterápia

van

ózontermelés hatékonysága

6800 mg/h

oxigénterápia

van

oxigéngenerátor teljesítménye

3 liter/perc

aromaterápia

van